Bröllopscatering Kockar Hemma

Bröllopscatering utöver det vanliga

Bröllopscatering utöver det vanliga

Bröllopscatering från Kockar Hemma erbjuder bröllopscatering av bröllopsmenyer, bröllopsbuffeer eller andra tjänster för erat bröllop. Tillsammans med vårat fantastiska team - Kockar Hemma Crew - garanterar vi bröllopscatering av högsta kvalitet och bröllopsmenyer som är både smakmässigt och estetiskt tilltalande. 

I och med att vi är med er under hela tiden som ni anlitat oss för catering till erat bröllop säkerställer vi att era gäster får ta del av bröllopsmenyer som håller högsta kvalitet kvällen igenom utan att ni behöver ansvara för detta.

Vår bröllopscatering tål att jämföras

Bröllopscatering av högsta kvalitet

Mångårig erfarenhet av catering till bröllop

Vi är specialiserade på catering till bröllop. Vi vet vad som krävs och levererar bröllopsmenyer av högsta kvalitet, både smakmässigt och estetiskt. När ni beställer catering till bröllop genom oss garanterar vi att vi levererar bröllopsmat som håller vad den lovar

Catering till bröllop - helhetslösningar

Vi erbjuder helhetslösningar för erat bröllop. Personal till baren, bokning av bandet till festen, porslin och glas eller dryckesförslag till er bröllopsmeny - vi hjälper er med allt som ni har behov av

Många fördelar med att välja bröllopcatering från Kockar Hemma

Många fördelar med att välja bröllopcatering från Kockar Hemma

Fördelar med att välja bröllopcatering 

Vi tar helhetsansvaret

Efter att vi bestämt bröllopsmeny tillsammans kan ni släppa ansvaret för maten till erat bröllop. Vi handlar in alla råvaror, tillagar och serverar era bröllopsgäster och iordningsställer kök eller grillplats som det var när vi kom. Ni kan luta er tillbaka och njuta av kvällen utan att oroa er för mat och servering.

Personal på plats

Under hela tiden som maten serveras till era bröllopsgäster har vi personal på plats för att säkerställa kvaliteten på er bröllopcatering. Genom att beställa catering till erat bröllop från Kockar Hemma behöver ni inte tänka på maten överhuvudtaget - vi ansvarar för att vår bröllopscatering håller högsta kvalitet under hela kvällen.

Bröllopsparet äter gratis

När ni beställer er bröllopscatering från Kockar Hemma bjuder vi brudparet på bröllopsmenyn. Förrätt, varmrätt, dessert och er bröllopstårta behöver ni som brudpar inte betala för. Vi tycker också att barnen som är gäster på erat bröllop ska få njuta av samma meny som de vuxna och därför bjuder vi på halva kostnaden för barn under 12 år.

Kontaktuppgifter

Kockar Hemma
Kungsgatan 26 b
582 18 Linköping

Företagsinfo

Reg för F-skatt
Bankgiro 524-8976
Swish 123 188 20 26

Kontakta oss

Tel: 076-0060887

Sociala medier