Bröllopscatering Kockar Hemma

Kockar Hemmas bröllopsmenyer -
med svenska råvaror som grund

Vi värnar om den svenska mångfalden och har därför valt att i så hög utsträckning som möjligt, basera våra bröllopsmenyer på svenska råvaror. Vi är trots vårat läge på jorden världsledande på mat och råvaror och därför vore det fel att inte låta det genomsyra våra bröllopsmenyer. Vi säsonsanpassar även våra bröllopsmenyer efter när det 

Vi bjuder på bröllopsmenyn - 
brudparet äter alltid gratis från oss

Varför ska brudparet betala för maten? Den frågan ställde vi oss för ett par år sedan och svaret blev givet. Ni som gifter er får alltså bröllopsmenyn av oss på Kockar Hemma och om ni bjuder barn under 12 år så äter de för halva priset.

”Att erbjuda god och vällagad mat av högsta kvalitet är något som vi måste eftersträva varje gång vi får äran att servera maten på ett bröllop."

”Att erbjuda god och vällagad mat av högsta kvalitet är något som vi måste eftersträva varje gång vi får äran att servera maten på ett bröllop."

Peter Cederhem

Bröllopsmenyer som är säsongsanpassade

Bröllopsmenyer som är säsongsanpassade

Välj ut en förrätt, varmrätt och dessert som ni vill äta på erat bröllop.
För de gäster som vill ha specialkost gör vi vårat yttersta för att uppfylla deras önskemål.

Bröllopsmeny - förrätter

Svampcarpaccio
Svamp på tre sätt - råhyvlad, stekt och skum.
Serveras med sojainfucerade tapiokapärlor, conferencepäron, brynt smör och färsk oregano

Västerbottenpannacotta  
Serveras med en sallad på räkor och gräslök som dressas med en olja på dill och lime.

Toast Skagen
Handskalade räkor som blandas med hemslagen majonnäs, gräslök och pepparrot, 
Serveras på krispig smörstekt toast och toppas med forellrom

Halstrad oxtartar
Snabhalstrad oxfile som smaksätts med citron och färska örter.
Serveras med långlagrad ost, ruccola och sojaemulsion

Bröllopsmeny - varmrätter

Svamp och spetskål 
Svamparancini med västerbottenost
Serveras med grillad och gräddig spetskål, riven getost och en sky på gran och svamp.

Varmrökt lax och pepparrot
Serveras med kokt färskpotatis, gräslöks och ostskum, riven pepparrot och forellrom

Lamm och ramslök 
Stekt och låtempererad lammytterfilé.
Serveras med en puré på persiljerot, picklade tomater, rosmarinreduktion och fryst ramslökssmör

Oxfilé och jordärtskocka 
Lågtempererad oxfile - 58 grader
Serveras med jordärtskockskräm, rosmarinrostad färskpotatis, rödvins- och timjanreduktion och vår egen bearnaisesås

Bröllopsmeny - desserter

Kockar Hemmas ostkaka
Serveras med lättvispad grädde, hemgjord jordgubbssylt och rostade valnötter

Vaniljbavaroise 
Hallon och hasselnötssorbet, kristalliserad choklad och hemgjorda kardemummamaränger

"Banana split" á la Kockar Hemma 
Vaniljparfait, stekt banan och chokladkräm serveras med hemgjorda maränger och salt dulce de lecce.

Bakad rabarber och kardemumma
Serveras med vaniljparfait, rabarberconsommé, rostad vit choklad och sockerdekor

Kontaktuppgifter

Kockar Hemma
Kungsgatan 26 b
582 18 Linköping

Företagsinfo

Reg för F-skatt
Bankgiro 524-8976
Swish 123 188 20 26

Kontakta oss

Tel: 076-0060887

Sociala medier